Etusivu / Palaute / Haku / In English / In Russian / På svenska 
Yritystieto
Tuotemyynti
Sijoittajatietoa
Ajankohtaista
Yhteystiedot
Sivukartta

 

Käyttöehdot

Käyttämällä Nordic Aluminium Oyj:n WWW-sivuja sinun tulkitaan hyväksyvän seuraavat ehdot. Lue WWW-sivujamme vain, jos hyväksyt nämä ehdot.

Näiden WWW-sivujen tekijänoikeus kuuluu Nordic Aluminium Oyj:lle. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällön tallentaminen, kopiointi ja muokkaus on kielletty ilman Nordic Aluminium Oyj:n etukäteistä kirjallista lupaa. Nordic Aluminium Oyj myöntää sinulle luvan tallentaa tietokoneellesi ja tulostaa näiden sivujen kopioita vain henkilökohtaiseen yksityiskäyttöösi.

Nordic Aluminium Oyj:n WWW-sivut sisältävät yleisluontoista tietoa yhtiöstä ja WWW-sivujen aineistoa voidaan muuttaa, uudistaa ja poistaa siitä ennalta ilmoittamatta. WWW-sivut voivat sisältää teknisiä ja kirjoitusvirheitä eikä Nordic Aluminium Oyj takaa, että aineisto olisi virheetöntä. Internetin toimintatavasta johtuen ja valvontamme ulottumattomissa olevan mahdollisen haitallisen toiminnan vuoksi Nordic Aluminium Oyj ei voi taata, että aineisto olisi aina virheetöntä. Suosittelemme, että tarkistat tiedot aina toisesta lähteestä ennen kuin toimit tietojen perusteella. WWW-sivut sisältävät valikoituja tietoja tuotteistamme, mutta tieto ei aina ole kattavaa ja täydellistä. Ennen kuin käytät tuotteitamme, tarkista kaikki tarpeelliset tiedot asennusohjeista tai tuotealuevastaaviltamme.

Nordic Aluminium ei takaa, että nämä WWW-sivut tai niiden aineisto ei sisällä tietokoneviruksia.

Nordic Aluminium Oyj ei vastaa näiden WWW-sivujen käytöstä aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista.

Nordic Aluminium Oyj:n osakkeita noteerataan ainoastaan Helsingin pörssissä. Mitään näillä WWW-sivuilla esitettyä ei pidä tulkita osakkeiden myyntitarjoukseksi suomalaisille tai ulkomaalaisille sijoittajille.

WWW-sivumme sisältävät linkkejä muiden tahojen ylläpitämiin WWW-sivuihin. Viittaus ei tarkoita sitä, että Nordic Aluminium suosittelisi muilla WWW-sivuilla mainittuja tuotteita tai palveluita eikä Nordic Aluminium Oyj ei vastaa muiden tahojen ylläpitämien WWW-sivujen sisällöstä.


© 2004 Nordic Aluminium Oyj | Päivitetty 29.06.2004 | Käyttöehdot